Acción directa. Eventos. ConvocarL’Editorial Descontrol

Ens autodefinim com una plataforma editorial, paraigües i trampolí per a autors del marge del sistema. Per a aquells que no tenen veu en les grans editorials mercantilitzadores del pensament i la cultura.

Apoyo mutuo.
Solidaridad con proyectos, acciones, perturbaciones
Avatar de Usuaria
Comun
Site Admin
Mensajes: 431
Registrado: 27 Jul 2019 10:25
Contactar:

L’Editorial Descontrol

Mensaje por Comun » 19 Ago 2019 14:14Impremta i Editorial
Can Batlló Sants - La Bordetadescontrol.cat
L’Editorial Descontrol va nàixer fa uns dos anys a Barcelona fruit de la confluència de tot de voluntats provinents del món editorial, del disseny i l’impremta digital. Des d’aleshores la gent que la formem, hem creat molts vincles amb diferents llibreries, distribuïdores i individualitats d’arreu de Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol. Ha calgut afinar l’ofici i aprendre a base de la pràctica i l’error.

Ens autodefinim com una plataforma editorial, paraigües i trampolí per a autors del marge del sistema. Per a aquells que no tenen veu en les grans editorials mercantilitzadores del pensament i la cultura. Pretenem per tant, amb aquest projecte, obrir una esquerda per promoure la socialització massiva de les idees i pràctiques autònomes, anarquistes, revolucionàries, aprofundint en el seu origen i en el desenvolupament de les lluites contemporànies.

Actualment Descontrol es composa de vàries línies de treball, que es divideixen principalment en dos grans branques: l’edició pròpia de fons i els llibres recuperats.

L’altra gran tasca que realitzem es la recuperació de títols, clàssics de l’anarquisme, anteriors a 1960 que no s’han tornat a reeditar. Aquests es presenten en forma de facsímil, mirant de respectar els formats i dissenys originals, sense anar en detriment d’una bona lectura. Us adjuntem ambdós catàlegs i preus d’autopublicació.

A contiunuació us deixem l’enllaç al nostre catàleg, tant dels llibres recuperats com del fons propi:

https://cloud.openmailbox.org/index.php/apps/files/ajax/download.php?dir=%2FCatalegs&files=CATALEG%20web%2015_16.pdf
https://cloud.openmailbox.org/index.php/apps/files/ajax/download.php?dir=%2FCatalegs&files=Cataleg%20recuperats%20%202015.pdf
On pots trobar els nostre llibres
https://descontrol.cat/on-pots-trobar-els-nostre-llibres/

+


Premi Descontrol
Descontrol Editorial som un grup de persones interessades a difondre la cultura, el pensament i la teoria. Creiem en una transformació radical de la societat i pensem que els llibres són armes en mans de qui vulgui utilitzar-los. Els nostres llibres busquen formar, inquietar, qüestionar, remoure… Produir una reacció. Volem fer llibres que no deixin indiferent, que despertin consciència i que convidin a ajuntar-se, a organitzar-se i a lluitar.

Fa dos anys ens vam plantejar la necessitat d’incentivar, d’alguna manera, que la gent pogués escriure sobre la nostra realitat actual: el món que vivim i sofrim, les lluites i opressions, les resistències, dissidències i alternatives. La nostra humil aportació és donar l’oportunitat, mitjançant una petita ajuda econòmica, al fet que una o vàries persones puguin escriure o investigar sobre un tema determinat. Lamentablement, com a projecte petit que som, l’ajuda que podem donar és limitada.

Tot i que el nostre bagatge ens dóna molta més experiència en assaig que en narrativa, creiem que és molt necessari que el relat d’aquest “Nosaltres” prengui altres vies i entenem la ficció i la narrativa com un gènere molt digne i necessari. Així doncs aquest any decidim inaugurar la categoria de narrativa Desbordant Lletres que acompanya a la categoria d’assaig Cercant crítica.

Com funciona a nivell econòmic?
Premi Cercant crítica – Assaig
L’autora de la proposta seleccionada rebrà 800 euros quan es resolgui el premi i, després de la publicació, amb les vendes, rebrà les regalies (royalties en vulgar anglès), a determinar entre les parts (al voltant del 10% del Preu de Venda al Públic del llibre). Per exemple: si el llibre es ven per 10 euros, l’autora rebria un 1 euro per cada llibre venut.

Premi Desbordant lletres – Narrativa
L’ autora de la proposta seleccionada rebrà l’avançament de les regalies de la venda de 300 llibres.
En el moment en què se superin els 300 llibres venuts, passaria a rebre les regalies de forma normal.
Com s’efectuarà la selecció?

SIGUE LEYENDO
https://descontrol.cat/2019/03/06/iii-premi-descontrol/


premi_descontrol_2019_2020-CAT_FORMATW.jpg

⇣ Responde a este asunto para enviar más información, corrección, opinión, imágenes


Poesía del común ⇣ Puedes abrir nuevos temas en las categorías relacionadas. Responder a este mensaje para DAR información, corrección, comentario, recurso.

Avatar de Usuaria
Comun
Site Admin
Mensajes: 431
Registrado: 27 Jul 2019 10:25
Contactar:

L’Editorial Descontrol (logo)

Mensaje por Comun » 03 Oct 2019 13:56

LOGO-WEB-e1450736982988-300x82.jpg
LOGO-WEB-e1450736982988-300x82.jpg (9.07 KiB) Visto 504 veces
Poesía del común ⇣ Puedes abrir nuevos temas en las categorías relacionadas. Responder a este mensaje para DAR información, corrección, comentario, recurso.

Avatar de Usuaria
Comun
Site Admin
Mensajes: 431
Registrado: 27 Jul 2019 10:25
Contactar:

10è aniversari Descontrol Editorial

Mensaje por Comun » 03 Oct 2019 20:08

.


10è aniversari Descontrol Editorial
Descontrol Editorial

@DescontrolEd
Còpia&Difon

El proper dimarts 15 d'octubre 2019 2019 de 10:00 a 14:30 ens trobem un cop més al porxo de la Facultat de Geografia i Història-UB Raval10descontrol.jpg
Poesía del común ⇣ Puedes abrir nuevos temas en las categorías relacionadas. Responder a este mensaje para DAR información, corrección, comentario, recurso.

Responder